Home > Parteneriat > Noble Manhattan Coaching – lansează programul The Alpha Group
Print

 

The Alpha Group împreună cu IQool vă invită pe data de 22 octombrie 2014, ora 19:00 la Hotel Cișmigiu la conferința „Meet the leader” unde veți avea parte de business coaching în stilul Noble Manhattan. Evenimentul este creat special pentru antreprenori, executivi și lideri în afaceri, scopul său fiind atât punerea la dispoziție a unor instrumente de business necesare în startul unei noi afaceri, cât și oferirea sprijinului în vederea creșterii performanței afacerilor deja existente.

 

Dacă vrei să îți dublezi cifra de afaceri și să devii lider în segmentul tău de piață, Alpha Group îți garantează acest succes cu ajutorul conceptului The Alpha Group, funcțional în 16 ţări cu o rată de succes de 100%. Speakerii acestui eveniment sunt: Gerard O’Donovan – CEO Noble Manhattan șifondator The Alpha Group, Colin Lindsay – Managing Director The Alpha Group, iar alături de aceștia Iulian Șerban, Cristian Nicolae și Bianca Corau.

 

Printre beneficiile de care vei avea parte dacă participi la acest eveniment se numără: sfaturi de la persoane a căror experiență vorbește de la sine în ceea ce privește antreprenoriatul, oportunitatea de a discuta pe modelul de brainstorm strategii de creștere a cifrei de afaceri, networking și ocazia de a descoperi noi mentalități, antrenate în spiritul business-ului, care te pot ajuta în ceea ce privește cristalizarea ideii tale.

Evenimentul este unul de tip CSR și va susține CASA DE COPII „MIA’S CHILDREN”, locul pe care mai mult de 35 de copii îl numesc „acasă.”

Biletele le puteți găsi pe www.bilete.ro, Oficiile Poștei Române, magazinele Inmedio semnalizate bilete.ro și în magazinele Germanos și costă 100 lei.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*