Home > Stiri > Deschiderea Volunteers Fest
1799032_258146664367754_1190704090_o

În această seară, ASMI a avut plăcerea să asiste la deschiderea proiectului Brigadei de Voluntari: Volunteers Fest. Odată cu amploarea din ce în ce mai mare a acestui gen de evenimente se dovedește faptul că voluntariatul reprezintă mai mult decât niște workshopuri și joculețe. Voluntariatul este făcut de acei oameni care au o anumită viziune asupra societății. Cu această ocazie vrem și noi să readucem în atenția tuturor rolul voluntarului în societatea modernă.
Cisco 350-023 test

Invitații speciali ai acestei seri au fost Mihai Sturzu, parlamentar și ambasador al acestui proiect, precum și Cosmin Cristian, Secretar de Stat în Ministerul Tineretului și Sportului.

Mihai Sturzu, Ambasador proiect:

“Este o onoare să fiu alături de voi, pentru că știu foarte bine ce înseamnă voluntariatul. Aș vrea să vă vorbesc despre Legea Voluntariatului,  un proiect de lege inițiat chiar cu voi. Oricât de mult îmi place să mă laud eu cu acest lucru, online casinos nu a fost ideea mea, a fost ideea unor ONG-uri. Legat de asta am o veste bună, și una foarte bună, Legea a trecut prin procedurile parlamentare, și chiar săptămâna viitoare intră în ultima comisie, comisia juridică, și într-o lună sper să avem legea. Prin această lege se va recunoște experiența din voluntariat, experiența profesională.”

Cosmin Cristian, Secretar de Stat:

“MTS este alaturi de voi și prin Strategia Naționala pentru Tineret. Modificările aduse Legii Voluntariatului sunt benefice. A venit timpul ca cineva să dea o șansă voluntariatului. În alte țări voluntariatul se face doar după ce ieși la pensie, în România aceste activități sunt făcute exclusiv de tineri. Se spune că ar fi un număr de 4 000 000 de oameni care fac voluntariat. O singură dată în viață am făcut o activitate de voluntariat și m-a marcat pentru tot restul vieții. Se întampla acum 3 ani când o cunoștință comună m-a invitat să ajut copiii bolnavi de cancer. Acele imagini sunt groaznice, niște copii care se sting în ochii tai. M-am dus de câteva ori la Institutul Oncologic iar pentru mine a fost experiență definitorie a acelui an, de aceea mă implic în continuare în sprijinul acestor cauze. Vă felicit! “

2014 latest SY0-301 dumps

Echipa de organizare:

  • Beatrice Manolache: Project Manager
  • Ștefania Nedelcu: Zilele Creative
  • Mădălina Munteanu: Zilele Aplicative
  • Ștefan Vlăduț: Zilele Educative
  • Raluca Mihăiescu: Zilele Sportive

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*